-->

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μας κυβερνούν επικίνδυνοι και ανίκανοι

Γράφει ο
Μάκης Βραχιολίδης
 
Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από την τραγικότερη ημέρα της σύγχρονης ελληνικής Iστορίας, με την παράδοση των Ιμίων στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου και  την απώλεια ζωής  τριών Eλλήνων στρατιωτών! Με τον τότε Πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Σημίτη,  να υποβάλλει δημοσίως και από Κοινοβουλίου τις ευχαριστίες του προς την Αμερική και τον Πάγκαλο να έχει βρει το …αντίδοτο στην κρίση, με την απομάκρυνση της ελληνικής σημαίας από τα  Ίμια, με το αιτιολογικό ότι την …πήρε ο αέρας!

Και να σκεφθεί κανείς ότι μία μέρα πριν (στις 30 Ιανουαρίου) ο Σημίτης δήλωνε στην Βουλή ότι η σημαία θα παραμείνει στα Ίμια!

Μετά από ενάμισι περίπου χρόνο, ο ίδιος Πρωθυπουργός αναγνώριζε μέσω της συμφωνίας της Μαδρίτης, ότι η Τουρκία διατηρεί ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο!

Σήμερα στα Ίμια ούτε ψαράδες πηγαίνουν παρά μόνον με τα κιάλια μπορούν να τα δουν οι άνδρες του πολεμικού ναυτικού!

Η εθνική μας ξευτίλα συνεχίζεται στις μέρες μας με παρόμοιους πρωταγωνιστές:
Με ανθρώπους επικίνδυνους και ανίκανους, που έριξαν την χώρα και τον λαό της στα νύχια του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, καταδικάζοντας το μέλλον των γενεών των ελλήνων, για τουλάχιστον 30 χρόνια!!!

Ο Παπανδρέου βγήκε στα διεθνή φόρα και μιλούσε για μια Ελλάδα «Τιτανικό», βουτηγμένη στην διαφθορά, ανοίγοντας σκοπίμως την κερκόπορτα στους τοκογλύφους, οι οποίοι μέσα σε ελάχιστους μήνες ρήμαξαν την ελληνική οικονομία.

Ο άνθρωπος που μιλάει για μειωμένη εθνική κυριαρχία, αρνείται να κάνει την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) στο Αιγαίο, αφήνοντας τον θαλάσσιο χώρο μας στους Τούρκους και στα διεθνή γεράκια που ήδη ετοιμάζονται μέσω ενός νέου μνημονίου να ζητήσουν από την χώρα μας να υποθηκεύσει και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές!

Έτσι, η χώρα μας και ο πλούτος της θα δοθούν έναντι πινακίου φακής στους διεθνείς κερδοσκόπους, επειδή λέει, δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας!

Ήδη στην Ελλάδα ετοιμάζεται να εγκατασταθεί  μια από τις μεγαλύτερες real estate εταιρείες της Γερμανίας, όταν μέσα από την ίδια χώρα χρηματοοικονομικοί παράγοντες καλούν την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της, για να μπορεί να αντιμετωπίσει το χρέος της!
 
Πηγή:
http://www.elzoni.gr/html/ent/288/ent.6288.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: