-->

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ - ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Ο κόσμος έχει να παλέψει με Λερναίες Ύδρες που τοπικά λέγονται τρόικες, όπως και με τους ντόπιους και τους ξένους συνεργάτες τους που αγνοούν την θέληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ· και που διαλύουν και ξεπουλούν την Ελλάδα, γκρεμίζοντας όποια υποδομή υπάρχει, είτε μιλάμε για σχολεία, είτε για νοσοκομεία, είτε για οποιοδήποτε άλλο αγαθό της χώρας μας, με μια τρομακτική ευκολία λες και έγιναν όλα αυτά με δικά τους χρήματα και γι' αυτό τους ανήκουν.
Από το 2009 ζήσαμε δύσκολες ημέρες και σε προσωπικό επίπεδο έζησα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές εξαιτίας της αντιμνημονιακής τοποθέτησής μου. 

Με είπαν ημιμαθή, με είπαν ανόητο, μου είπαν ότι δεν ήξερα τι έλεγα, με είπαν μαύρο προπαγανδιστή. Τσακώθηκα για τις ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ με κάποιους καλούς φίλους ετών καθώς και με κάποιους ομοϊδεάτες μου της προ μνημονίου εποχής. Λυπάμαι για αυτό αλλά ελπίζω ότι όταν η Ελλάδα αναστηθεί και όταν η ξενοκίνητη απειλή θα γίνει απλά μια κακή στιγμή του παρελθόντος θα μπορέσουμε να συναντηθούμε σε ένα προοδευτικότερο ιδεολογικά χώρο απαλλαγμένο από εξαρτήσεις και βαρίδια. 

Ο Ελληνικός Λαός, την Κυριακή που μας πέρασε, απέδειξε με την ψήφο του ότι αυτά που υποστήριζα σχετικά με την δυστυχία, την καταστροφή, την απελπισία που έφερε η μνημονιακή πολιτική στο λαό μας δεν ήταν φαντασίωση αλλά μια ζοφερή πραγματικότητα. Μιλούσα για την δυστυχία, για την αγανάκτηση του κόσμου, για τις αυτοκτονίες, τους ανέργους, τους άστεγους, το ψάξιμο στα σκουπίδια για φαγητό, τα συσσίτια, την κοινωνική καταστροφή, την υποβάθμιση της αξίας της ζωής και του ΑΘΡΩΠΟΥ αλλά και για την διάλυση του κράτους δικαίου και της κράτους αρωγού, και για τα καραβάνια των ελλήνων νέων επιστημόνων που μετανάστευαν αναγκαστηκά για να επιβιώσουν και τέλος προσπαθούσα να τους ξυπνήσω, αυτούς τους παρασυρμένους ή όχι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ φίλους για να ανοίξουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους και να αντιληφθούν την ζοφερή πραγματικότητα στην οποία μας έφεραν τα μνημόνια των "φίλων" τους.

Όσο εγωιστικό και αν είναι χαίρομαι για την δικαίωση μου που ήλθε με την συνεργασία των ΑΝ.ΕΛΛ και ΣΥΡΙΖΑ και θέλω να πιστεύω ότι παρά την καταστροφή που παραλαμβάνει η νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα προχωρήσει στην βελτίωση της κατάστασης με ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ξαναφέρνοντας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην τόσο ταλαιπωρημένη Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Εδώ αξίζει να επαναλάβω κάτι που έγραψε σήμερα η δημοσιογράφος κα Ρίτσα Μασούρα στο facebook "Προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω για το παραμικρό. Κι εγώ όπως οι πάντες παρακολουθώ τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά ήδη αντιλαμβάνομαι ότι αποκλείεται να πλήξω. Κι αυτό.... με εξιτάρει!!!!"

Καλή επιτυχία λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ. Καλή επιτυχία ΑΝ.ΕΛΛ. Εμείς είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε τα βήματά σας έτοιμοι να επικροτούμε κάθε καλή σας ενέργεια  ή για να σας ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική όταν και όπου αυτό απαιτείται.

ΚΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια: