-->

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κύριε Καψή ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ…








Τον τελευταίο καιρό και προκειμένου να σας ενημερώνω έχω την διαστροφή να παρακολουθώ, δοκιμάζοντας τις αντοχές του νευρικού μου συστήματος, όλες εκείνες τις εκπομπές των δημοσιογράφων του MEGA, SKAI κλπ   που έχουν προβληθεί στις συνειδήσεις μας για το ιερό μνημονιακό τους πάθος και για το εξίσου ιερό αντιμνημονιακό τους μένος.
Χθες το βράδυ παρακολούθηση την εκπομπή ενός ακόμα μνημονιακού ευαγγελιστή του γνωστου κ. Μανώλη Καψή στο MEGA.
Ειλικρινά απόλαυσα τον μνημονιακό του λόγο και τις υπέροχες γκριμάτσες του που φανέρωναν αποδοκιμασία στους αντιμνημονιακούς καλεσμένους του, πάθος και αγωνία για το μέλλον του μνημονιακού αγώνα και της ενότητας του μνημονιακού στρατοπέδου και συγκατάβαση προς εν δυνάμει συνεργάτες των μνημονιακών. Απόλαυσα επίσης και το προσποιητό περίλυπο ύφος του όταν έλεγε ότι ψηφίζοντας αντιμνημονιακά κόμματα οδηγούμαστε στην ακυβερνησία.
Εκείνο όμως που διαστροφικά "απόλαυσα" και θαύμασα ήταν η συγκεκαλυμένη έως ολοφάνερη προσπάθειά του να κατατρομοκρατήσει τους τηλεθεατές με τα γνωστά μνημονιακά διλλήματα όπως «τι θα γίνει αν οι ευρωπαίοι βλέποντας  ότι δεν έχουμε κυβέρνηση της αρεσκείας τους μας κλείσουν την στρόφιγκα δανεισμού» (λες και τα χρήματά τους πάνε για μισθούς και συντάξεις), «τι θα γίνει αν δεν μας ακούσουν στις απαιτήσεις μας για τις οφειλές τους απέναντι στο Ελληνικό Κράτος, σε τι θα βοηθήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους και γιατί να το αποδεχτούν οι Ευρωπαίοι, πως θα συνεννοηθούν μεταξύ τους οι αντιμνημονιακοί», για να καταλήξει στο κατευθυνόμενο συμπέρασμα ότι λύση είναι μόνο μία. Η αυτοδυναμία του μνημονιακού στρατοπέδου. Εκεί λοιπόν πήρε και την ωραιότερη απάντηση - έστω και αν η συνομιλήτριά του (που μάλλον την θεωρούσε μελλοντική υποστηρίκτρια του μνημονιακού στρατοπέδου) είχε 10 δεύτερα να την διατυπώσει - Είναι γνωστό που μας οδήγησε η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές και είναι εξίσου γνωστό σε τι κατάσταση έφεραν τον τόπο οι αυτοδυναμίες των δύο «μεγάλων» κομμάτων….
Συμπληρώνω λοιπόν ΕΓΩ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ που δεν μασάω από τον τρομολάγνο λόγο του κ. Καψή και των λοιπών υποστηρικτών του καταρρέοντος δικομματισμού. «Αυτούς που αποδείχτηκαν ανίκανοι όταν είχαν την αυτοδυναμία θα εμπιστευτώ και θα ψηφίσω ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ; Και θα δεχθώ να τους δώσω τέτοια ποσοστά να συγκυβερνήσουν δύο αποτυχημένοι; Γιατί, για να με οδηγήσουν στην καταστροφή στο τετράγωνο. Έ!!! όχι  κ. Καψή, κ. Πρετεντέρη, κ. Πορτοσάλτε, κ. Προβόπουλε, κ. Μπαρόζο, κα Λαγκάρντ, κα Μέρκελ κλπ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: