-->

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αντίο πετρέλαιο και φυσικό αέριο


  Τα ξεπούλησαν και αυτά σε Αμερικανούς και Ευρωπαίους

Μην κάνετε χαρούλες για τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Ότι έχουμε πετρέλαια και φυσικό αέριο και θα ξαναγίνουμε πλούσιοι. Είχαμε και πετρέλαια και φυσικό αέριο, αλλά οι «σύμμαχοι μας» Αμερικανοί δεν μας άφηναν να τα εκμεταλλευθούμε.

Τώρα, μετά την καταστροφή της Ελλάδας από τον Ελληνοαμερικανικό Γιώργο Παπανδρέου, μας επιτρέπουν, αλλά υπό προϋποθέσεις, που δυστυχώς έγιναν ασυζητητί δεκτές από τους «δοσίλογους» του εξουσιαστικού πολιτικού Συστήματος.

Ποιες είναι οι αυτές οι προϋποθέσεις.

1.    Η καταχρεωμένη Ελλάδα πρέπει να περιοριστεί στα όσα θα της δώσουν οι πολυεθνικές εταιρίες και η κ. Μέρκελ και Σια. – Δηλαδή ψίχουλα. Και αυτά τα ψίχουλα θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους, δηλαδή στους τοκογλύφους που δανείζονται με 0 επιτόκιο και μας δανείζουν με 4 και 5%.
2.    Η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ θα τροφοδοτούν με φυσικό αέριο αποκλειστικά την Ευρώπη, η οποία θα αποκοπεί οριστικά και ολοκληρωτικά από την Ρωσία ενεργειακά.

Η συμφωνία έκλεισε και δόθηκε το πράσινο φως για τις έρευνες και την ανάληψη της «άντλησης» από αμερικανικές εταιρίες με ψιλοσυμμετοχή των Ευρωπαίων, κυρίως των Γάλλων.

Οι Ρώσοι αιφνιδιάστηκαν και φροντίζουν να κάνουν ρελάνς στους Αμερικανούς με το να «βγουν» στο Αιγαίο. Μέσω τρίτων βρίσκονται σε επαφές με τον κ. Ταβουλάρη των ναυπηγείων Σύρου και Ελευσίνας για στενή συνεργασία με ό,τι αυτή συνεπάγεται.

Η Ουάσινγκτον  όμως, θα προβάλει εμπόδια. Σε μια τέτοια προοπτική και ήδη αυτή την ώρα «τα ακούει» ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δ. Αβραμόπουλος, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας κ. Πανέτα.

Συμπέρασμα- και μη μασάτε-:  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπό την κάλυψη του τεχνοκράτη κ. Λ. Παπαδήμου ξεπουλάνε τα πάντα ακόμη και το υπέδαφος της χώρας για να … μας σώσουν.

Και δυστυχώς αναμένεται να ψηφίσει τους «δοσίλογους» το μισό εκλογικό σώμα για να έχουν και νομιμοποίηση στο ξεπούλημα των Ελλήνων και της χώρας.

http://www.spirospero.gr/index.php?Datain=268&LID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: