Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας


Υπάρχει ένα ενδιαφέρον κείμενο που δημοσιεύθηκε στο http://viotiarecords.blogspot.com/2010/04/blog-post_3869.html. Νομίζω ότι αξίζει να το προσέξετε ιδιαίτερα

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ: Η.Π.Α. – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. : Η.Π.Α. – ΕΛΛΑΔΟΣ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΡΥΚΤΩΝ

Ένα θησαυροφυλάκιο κρυμμένο στη γη


Χρυσός σε Παγγαίο και Έβρο, μαγγάνιο και τύρφη στη Δράμα, πετρέλαια και ουράνιο και γεωθερμικά πεδία σε Καβάλα και Θράκη, είναι οι πλουτοπαραγωγικές μας πηγές

Η Ελλάδα και ιδιαίτερα ο βορειοελλαδικός χώρος είναι μια πηγή ορυκτών μοναδικών για εκμετάλλευση. Από πολλά χρόνια πριν έχουν γίνει αναφορές στο θησαυροφυλάκιο αυτό που αποτελεί να αποφέρει στην χώρα μας τεράστια κέρδη με γνώμονα όμως ότι η εξόρυξή τους θα συνοδεύεται από περιβαλλοντική προστασία και όλα να γίνουν με γνώμονα την προστασία της ποιότητας ζωής του πολίτη. Αξίζει να αναφέρουμε τα ορυκτά εκείνα τα οποία αφορούν την περιοχή της βόρειας Ελλάδας και της Θράκης βεβαίως και να έχουμε μια πλήρη εικόνα των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών.

Χρυσός: Μπορεί να αποφέρει κρατικά έσοδα ύψους 500 εκατ. ευρώ ετησίως και να εξασφαλίσει πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας, αρκεί βέβαια να εξορυχτεί με ήπιες μορφές και όχι με κυανιούχα και άλλα επιβλαβή για την ατμόσφαιρα υλικά.

Γεωθερμικά πεδία: Αν αξιοποιούνταν η ενέργεια που θα προέκυπτε, θα ισοδυναμούσε με 160.000 τόνους πετρελαίου ετησίως.

Πετρέλαιο: Ένα δισ. βαρέλια είναι τα πιθανά απολήψιμα αποθέματα αργού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ουράνιο: 10.000 τόνοι στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας. Ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος που “διεκδικούν” οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ουρανίου. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του (στην οποία εμπλοκή λένε έχει ο γνωστός χρηματοδότης της σκοπιανής προπαγάνδας) Τζορτζ Σόρος, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας “Επενδυτής” στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται μόνον για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου διεθνώς. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο. O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα “Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών. Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του. Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον όλες τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η μοναδική παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και συγκεκριμένα:

Τύρφη: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με ικανή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η βόρεια Ελλάδα διαθέτει λιγνήτη στον κάμπο των Φιλίππων στα όρια Δράμας – Καβάλας που προήλθε από την αποξήρανση της λίμνης Πρασιάδας από την κυβέρνηση Βενιζέλου κάπου στην δεκαετία του ‘20-’30.

Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας. Ουράνιο: Τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας “Αθηναϊκή” είχε ως τίτλο “Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα” και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα. Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου “Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης” Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

Πετρέλαιο: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο. Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την “εύφλεκτη πίσσα”. Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφερε αν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο.

Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Νίκολας Μπερνς σε ζωντανή εκπομπή στο MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου (κοίτασμα Μπάμπουρα), στον Θερμαϊκό, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα. Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές…”

Ένα εύλογο ερώτημα είναι το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο και σημαντικά ορυκτά σε τέτοιες ποσότητες. Σε αυτό απαντούν οι γεωλόγοι λέγοντας τα εξής. Όσον αφορά το πετρέλαιο είναι γνωστό στους γεωλόγους ότι ολόκληρο σχεδόν το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος ήταν κάποτε μία απέραντη πεδιάδα με πλούσια βλάστηση η οποία στην πορεία κατεποντίσθη για να δημιουργήσει μετά από χιλιάδες χρόνια το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών έγιναν πετρέλαιο. Όσον αφορά τα σπάνια μέταλλα, εξηγείται εύκολα κι αυτό την στιγμή που ως γνωστόν καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί μεταξύ άλλων και κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα “περίεργα” και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το όσμιο, ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Ποιοι μας κλέβουν τον ορυκτό πλούτο;

Το Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 ! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!. Εμείς ερωτάμε..... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ; Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !. Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000. 000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ .... Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....

Παντελής Γ. Φραγκούλης
Πολιτευτής Ν.Δ. Βοιωτίας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΧΟΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΟΥ ΘΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. http://clubs.pathfinder.gr/dimitriosypsilantis

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Φραγκούλη σας λέω ότι με ξυπνήσατε. Άκουγα τις τελευταίες μέρες που σιγά - σιγά τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας περάσουν κάποια μηνύματα σχετικά με τον πλούτο της Ελλάδος και κατάλαβα τι βρώμικα παιχνίδια παίζουν τα ΜΜΕ. Τώρα κατάλαβαν όλοι τον πλούτο της Ελλάδος??? Τώρα έβαλαν τα παπαγαλάκια τους οι πολιτικοί να μας μιλούν για τον πλούτο της Ελλάδος??? Δεν ήξεραν τίποτε όλα αυτά τα χρόνια???? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ σημαίνον πρόσωπο. Πάλι σας λέω ότι μου ανοίξατε τα μάτια. Σας εύχομαι υγεία. Το πολυτιμότερο.
Κώστας Στεφάνου Αγαπητέ κύριε Φραγκούλη σας λέω ότι με ξυπνήσατε. Άκουγα τις τελευταίες μέρες που σιγά - σιγά τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας περάσουν κάποια μηνύματα σχετικά με τον πλούτο της Ελλάδος και κατάλαβα τι βρώμικα παιχνίδια παίζουν τα ΜΜΕ. Τώρα κατάλαβαν όλοι τον πλούτο της Ελλάδος??? Τώρα έβαλαν τα παπαγαλάκια τους οι πολιτικοί να μας μιλούν για τον πλούτο της Ελλάδος??? Δεν ήξεραν τίποτε όλα αυτά τα χρόνια???? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ σημαίνον πρόσωπο. Πάλι σας λέω ότι μου ανοίξατε τα μάτια. Σας εύχομαι υγεία. Το πολυτιμότερο.
Κώστας Στεφάνου
kstefanou2@yahoo.gr

vas.dimou είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ 6 ΜΑΙΟΥ 2010. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? ΟΧΙ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΡΙΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???
Ο Κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ???
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ??
ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΥ
ΒΟΙΩΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά και εμείς κοιμόμασταν?
Πολύ καλό κείμενο

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν από ότι φαίνεται πού καλά ενημερωμένα πολιτικά πρόσωπα τα οποία δεν τα αφήνουν να μιλήσουν η Νέα Δημοκρατία.
Είστε πολύ καλά ενημερωμένος κύριε Φραγκούλη. Απο τότε που τα γράψατε άρχισε ο Χαρδαβέλας να κάνει εκπομές γιαυτό το θέμα. Αυτή η Νέα Δημοκρατία τυφλή ειναι στα στελέxει της; Ή τα ξέρει πολύ καλά και δεν αφήνει στελέχει σαν τον κ. Φραγκούλη να πάνε για βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

www.oryktosploutos.net