-->

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BORAEINAI.BLOGSPOT.COM;;;;








Τον τελευταίο καιρό και εντελώς αδικαιολόγητα παρατηρείται εκτροπή από τις αναρτήσεις μου από το blog μου στο http://load.s3.amazonaws.com ή σε σελίδα στοιχήματος. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζω εκτός και αν γίνεται εσκεμμένα από κάποιους στους οποίους δεν αρέσει η αντιμνημονιακή στάση του ιστολογίου και μπορούν να χακάρουν το boraeinai.blogspot.com. Εμείς απλά ενημερώνουμε ότι όχι μόνο δεν θα σιωπήσουμε αλλά του λοιπού τις αναρτήσεις μας θα τις ανεβάζουμε και στα ιστολόγια http://kgrek.blogspot.com  και στο http://malia-crete-kgrek.blogspot.com/.
 
Στους αναγνώστες που συμβαίνει να αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της εκτροπής καθώς διαβάζουν αναρτήσεις μας ή κινούνται μέσα στο ιστολόγιό μας ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ  να κάνουν χρήση του back στον browser που χρησιμοποιούν και θα επανέρχονται στην ανάρτηση που διάβαζαν. Θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι από την εκτροπή δεν κινδυνεύουν από ιό.
 
Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου υποδείξει τρόπους για να σταματήσω την εκτροπή παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα στην διεύθυνση    kongrek@gmail.com ή σχόλιο σε αυτήν εδώ την ανάρτηση και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: