-->

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Χωρίς δικαιοσύνη, δεν υπάρχει Ελλάδα. Χωρίς προγράμματα για τη μητρότητα, δεν υπάρχει εθνικό μέλλον. Χωρίς εθνικό πλούτο, δεν υπάρχει ελληνική νεολαία. Χωρίς τα χρήματα των εσωτερικών και εξωτερικών ληστών μας, θα μείνουν μόνο ψίχουλα για τους Έλληνες. Και χωρίς ψωμί, δεν υπάρχει ελευθερία.

Το Λαϊκό Κίνημα ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ  μέσα από τις σημερινές καταστάσεις ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να καταστήσει απερίφραστa σαφή την ανάγκη η κοινωνία να ζήσει ελεύθερη, από τα δεινά που της φορτώνουν οι σημερινοί "εθνοσωτήρες", ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ για να υπάρξει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Το δίλημμα είναι απόλυτα πραγματικό: Θα τους επιτρέψουμε να μας καταστήσουν υπηκόους των τραπεζών ή θα ζήσουμε σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Τώρα είναι η ώρα να βροντοφωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι : Δεν μπορεί να μιλάει για Ελλάδα αυτός που ξηλώνει τα σχολεία, δεν μπορεί να μιλάει για κοινωνία αυτός που ξηλώνει τα νοσοκομεία και δεν μπορεί να μιλάει για πατρίδα αυτός που επιτρέπει να υπάρχει ένα τρις σε γκρίζες εταιρείες και δισεκκατομύρια στα χέρια πατριδοκαπηλων φοροφυγάδων με της ευλογίες μιας ανεξέλεγκτης διεφθαρμένης κράτικής μηχανής.

Ο καιρός γαρ εγγύς....

Δεν υπάρχουν σχόλια: