-->

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ




Το δις εξαμαρτείν…



Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι δεν πρέπει να υποβάλεις από μόνος σου πρόθυμα την παραίτησή σου γιατί ενίοτε γίνεται δεκτή!

Ε, αφού τώρα ο πρωθυπουργός απέκρουσε την άθλια απόπειρα της Ν.Δ να δεχθεί την παραίτησή του, τι τον θέλει τον ανασχηματισμό; Το δις εξαμαρτείν…

Κι αν καταλήξει αύριο δώδεκα το βράδυ με τους ίδιους στις ίδιες θέσεις (μετά από τόσες πιέσεις που φάνηκαν ικανοί να του εξασκούν) τι θα κάνει; Θα προκηρύξει για την Δευτέρα εκλογές;

Σακ βουαγιάααζ!

Θ.Α.

Πηγή:
http://www.protothema.gr/gnomes/?aid=128287


Δηλώσεις Παπανδρέου – Σαμαρά.


Γ. Παπανδρέου: Θα ανακοινώσω νέα κυβέρνηση αύριο και θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης.

“Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, τον δρόμο του καθήκοντος”, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, ανακοίνωσε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του και αίτημα στη Βουλή για ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης.

Εκλογές ζητά ο Αντώνης Σαμαράς.

Εκλογές ζήτησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

«Ο κ. Παπανδρέου έκανε τις επιλογές του και ο λαός μπορεί να κρίνει. Ο αυριανός ανασχηματισμός έχει να κάνει με πρόσωπα και ισορροπίες», ανέφερε στην δήλωσή του o κ. Σαμαράς.

«Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό η κυβερνητική πολιτική θα παραμείνει η ίδια. Στη ΝΔ συνεχίζουμε  τον αγώνα για αλλαγή πολιτικής. Και αλλαγή πλέον του ίδιου του πολιτικού σκηνικού. Είναι πλέον σαφές ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση είναι ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Αναφέρει ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και ότι ο κ. Παπανδρέου αρχικά δέχθηκε και τελικά τα απέρριψε.

«Έτσι χάθηκε μία ιστορική ευκαιρία» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

http://gdailynews.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: