-->

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Οδεύουμε προς τεχνητή πτώχευση και πρόωρες εκλογές.





Από τον στενό πολιτικό κύκλο της κυβέρνησης ενημερωθήκαμε για την Συνάντηση «πανωλεθρία» Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ η οποία πλέον εφαρμόζει την πολιτική γραμμή «Ελλάδα Δεν σας Στηρίζουμε πλέον» και δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς μιας ενδεχόμενης πολιτειακής κρίσης εξαιτίας πρόωρων εκλογών. Αντίθετα Μάλιστα προτρέπει με μια κίνηση Ρουα- Ματ την κυβέρνηση στην αναδιάρθρωση χρέους διαμέσου Τεχνητής Πτώχευσης.

Όπως προκύπτει από ... τις πληροφορίες η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ ξέκοψε κάθε περίπτωση επιμήκυνσης του Χρέους των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα, καθώς όλα θα εξεταστούν στον πλαίσιο μίας συνολικής λύσης.

Η ελληνική κυβέρνηση πόνταρε στην έκδοση ευρωομολόγων και επαναγοράς του χρέους με καλύτερους όρους, αλλά οι εξελίξεις την διαψεύδουν καθώς ασκούνται πιέσεις για πτώχευση της χώρας, προκειμένου εκ των υστέρων να είναι εφικτό τον νέο σχέδιο των πλέον σκληρών μέτρων Λιτότητας.

Πολιτικοί κύκλοι βέβαια επισημαίνουν οτι μπορεί να παίζεται ένα τελευταίο χαρτί του Παπανδρέου ώστε να εκβιάσει την αδύναμη πλέον αντιπολίτευση, ή οποία σέρνεται στο άρμα των εξελίξεων του διεθνούς σκηνικού.

Μπλοφάρει ο Γιωργάκης ή είναι στριμωγμένος;

Πηγή :

Δεν υπάρχουν σχόλια: