Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΠως έφτασε στο σημείο η πολιτική να εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία


- Η Χούντα το 74 παραδίδει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτό-εξοφλείτο).


- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ


- Ο Ανδρέας Παπανδρέου ερχόμενος κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα και των απεργιών) όλες τις μεγάλες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιές αλλά δανεικό με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.


Ακολουθεί το περίφημο "Τσοβόλα δώστα όλα". Όμως ο σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο λαός, αλλά στοχεύει στο ότι:

  • 1ον. Πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα σε προσωπική βάση
  • 2ον. Πρέπει να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
  • 3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει η πολιτική Παπανδρέου θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις "χαρίσει" σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.


- Ο Σημίτης (το γένος Αβουρή) φέρνει την ομόφυλη του Εβραική Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα. Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο δε Πέτρος Χριστοδούλου που εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)


Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;


Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κτλ κτλ κτλ...


Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενίθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά "δεμένα" και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.


Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.


Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω της προπαγάνδας των πάντα υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους...


Όταν το 99% του Ελληνικού λαού, που πιάστηκε κορόϊδο, είχε παίξει στο χρηματιστήριο ακόμη και τις μικροκαταθέσεις του - και ακόμα χειρότερα είχε δανειστεί χρήματα από τις τράπεζες για να τα παίξει στο χρηματιστήριο - και ενώ ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενίθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Με το που εμφανίζεται ο Σόρρος ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα οι επιτήδειοι να πάρουν όλα τα λεφτά του προδομένου λαού, που νωρίτερα του τα είχαν δωθεί με "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους μέσω της ασκηθείσας από τον Ανδρέα Παπανδρέου πολιτικής. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις τώρα ξεκινούσε.


Ας κάνουμε τώρα μια σύντομη ανακεφαλαίωση των όσων προαναφέραμε ως εδώ: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες) και το 2000, οι Σημίτης και Σόρρος, τραβήξανε όλο το χρήμα που είχε διοχετευθεί, μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μείνει η ελληνική αγορά χωρίς ρευστό αλλά και το Ελληνικό Κράτος με τους τεράστιους τόκους των δάνειων των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου να μας βαραίνουν.


Ήταν λοιπόν πλέον καιρός για το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια όπως προαναφέραμε τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων για καταναλωτικά και μη αγαθά ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες παροχής παντός είδους δανείων ενεργοποιώντας έτσι το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.


Δηλαδή οι Τράπεζες άρχισαν να ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Όμως ήταν αυτή η σωστή λύση για να ορθοποδήσει η χειμάζουσα ελληνική οικονομία; Φυσικά και όχι. Ο στόχος ήταν άλλος. Να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας «Χ» χρονικός κύκλος για να περάσουμε στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων


Έτσι φθάνουμε σε ένα τραγικό τρισυπόστατο :


  1. Επειδή βαραίνουν τα κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα Παπανδρέου, μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, προκειμένου, υποτίθεται, να ξεχρεώσουμε τις κρατικές οφειλές. Όμως αυτό για την αγορά σημαίνει ακρίβεια
  2. Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά
  3. Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους δύστυχους πολίτες γίνονται αβάσταχτα.

Ήταν τώρα καιρός για το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους.


Πρώτο βήμα αυτό που συνέβηκε πριν ένα χρόνο 2009. Οι τράπεζες ξαφνικά κλείνουνε τις κάνουλες των δανείων και ... το ντόμινο της οικονομικής ανέχειας ξεκινά.


ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:


Τον ανύπαρκτο κατά την άσκηση της πρωθυπουργικής θητείας του Κώστα Καραμανλή θα τον θυμόμαστε μόνο για τρείς σωστές και ΕΘΝΙΚΑ ΕΝΤΙΜΕΣ θέσεις του.


Πρώτον την έντιμη απέναντι στον Κυπριακό Λαό στάση του στο σχέδιο Ανάν, όταν οι ημέτεροι φιλοαμερικανοί Γ. Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη άσκησαν πίεση στον αείμνηστο Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να το αποδεχθεί.


Δεύτερο στο ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΒΕΤΟ στην είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και


Τρίτο στο ότι πέτυχε να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.


Όμως αυτό το τελευταίο έκανε ασύλληπτο κακό στους Εβραϊκούς οικονομικούς κύκλους της Αμερικής που δεν του το συγχώρησαν. Όμως το κακό για αυτούς ήταν καλό για εμάς διότι:


  1. Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
  2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα της Ρωσίας;
  3. Αν το παραμύθι "μπαμπούλας Τουρκία" κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, αφού αφενός μεν δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί και αφετέρου θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από την Αμερική ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί). Έτσι σε περίπτωση πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν θα ήταν όλα δικά τους.

Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέου.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του, αν και έντιμες, αφού φανέρωνε στο λαό την τραγική κατάσταση της οικονομίας και τα μέτρα που επρόκειτο να πάρει, έθετε ταφόπετρα στην πιθανότητα επανεκλογής του και άνοιγε τον δρόμο στον ΓΑΠ.


Το πολιτικό παρασκήνιο της πολιτικής αυτής επιλογής του Κώστα Καραμανλή δεν είναι γνωστό αφού ο τέως πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει βγει να μιλήσει. Το τι πιέσεις πιθανά δέχθηκε για να προχωρήσει στην αυτοκαταστροφική προεκλογική εκστρατεία του δεν είναι γνωστό. Το μόνο που έχει διαρρεύσει μέσω πολιτικών κύκλων είναι μια δήλωσή του σε πολύ στενούς συνεργάτες του, που έγινε προεκλογικά, ότι δεν επιθυμούσε να συνδέσει το όνομά του με πράξεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.


Έτσι ο πολλά υποσχόμενος στον αμνήμονα λαό (που είχε λησμονήσει γιατί είχε καταψηφίσει το 2004 το ΠΑΣΟΚ) ΓΑΠ βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να ανέλθει στο πρωθυπουργικό αξίωμα. Ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου (ΓΑΠ) υπόσχεται χρήμα στον λαό (δηλαδή Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός με την σειρά του παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το αδυνάμου μνήμης μυαλό του μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα και μια πολλαπλά υποσχόμενη ευμάρεια (ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ).


Ο λαός ψηφίζει τον ΓΑΠ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι...


Και ενώ προεκλογικά ο ΓΑΠ υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε. Όμως τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αϊβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι μετά από αυτή την ενημέρωση θα έπρεπε να γνώριζε την πραγματική οικονομική κατάσταση της Ελλάδος; Στο κάτω – κάτω της γραφής για πρωθυπουργός πήγαινε και όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη των περιπτώσεων αν γνώριζε και το αγνόησε θα χαρακτηριζόταν επιπόλαιος και ανεύθυνος και στην χειρότερη των περιπτώσεων αν ήξερε καλά τι έκανε και κορόιδεψε τον Ελληνικό τότε η κρίση για την συμπεριφορά του επαφίεται στον πατριωτισμό των «κορόιδων» ελλήνων στις επόμενες εκλογές.


Ο ΓΑΠ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές του 2008, και ενώ είμαστε σε μια σημαντική προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική και συναντά τον Κλίντον. Κανένα από τα media δεν αναφέρει(!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική!! Τι είπε με τον Κλίντον; Με ποιους ΑΛΛΟΥΣ συναντήθηκε και τι σχεδίασε; Διότι φυσικά για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε...


Ο ΓΑΠ πάντως προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμα για να κάνει την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ και με το που βγαίνουν τα εκλογικά αποτελέσματα και πριν οριστικοποιηθούν δέχεται τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του Προέδρου των ΗΠΑ κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της χώρας. Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!


Με το που γίνεται πρωθυπουργός ο ΓΑΠ ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το "λεφτά υπάρχουν", ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι "λεφτά δεν υπάρχουν", ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά.!!!!!


Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial Τimes του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες για την αξιοπιστία όλων των κρατικών τίτλων. Την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολογούσε από μόνη της, χωρίς να πιεσθεί από πουθενά, ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί. Αποτέλεσμα;; Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.


Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την γνωστή χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουν οι Έλληνες φάει πολλά και εν μέρη έχει δίκιο καθώς δεν γνωρίζει ότι τα πολλά τα έχουν φάει οι κομματικά εγκάθετοι του πολιτικού μας συστήματος και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και ΦΥΣΙΚΑ όχι ο λαός που καλείται τώρα να πληρώσει το μάρμαρο.


Ας δούμε όμως το παρασκήνιο. Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ. Αυτό που ξέχασαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank. Το «θεάρεστο» έργο τους είναι εμφανές. Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.


Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους. Είναι όμως αυτοί οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;


ΟΜΠΑΜΑ και Δολάριο


Ο Ομπάμα τύπωσε στα δυο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία τόσα δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β΄ Παγκόσμιο μέχρι την ημέρα που εξελέγη στην προεδρία. Αυτό όμως το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα το οποίο έχει αξία. Και ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό το νόμισμα; Φυσικά το Ευρώ.


Ο κ. Παπανδρέου ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν" στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοέν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (υπέρμαχο του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός είθισται να δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει το Πεντελικόν; Μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν για το τι είπαν και συμφώνησαν, αφού δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.


Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ" και μέσα στο άρθρο λέει ότι "τοποθετήσανε" τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.


Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο ΓΑΠ μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας...


Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα "προϊόν" ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους στην ουσία να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.


Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα.


Τότε ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν σαν "παπαγαλάκια" τον ρόλο τους και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς...) με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS. (Σημειώνουμε ότι Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως).Περιέργως δε τα funds του Σόρρος "προέβλεψαν" ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ... (Βέβαια από προφήτες κάτι ξέρουν οι Εβραίοι).


ΔΝΤ


Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών,στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών- που είναι 280 ΔΙΣ).


Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέου το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;


ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι έβδομοι σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ... Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί, που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, βλέπουν τις χώρες τους να χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς...


ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ


Παραπάνω αναφέραμε ότι ο Γ.Α. Παπανδρέου προεκλογικά έδωσε μεν ψεύτικες υποσχέσεις όσον αφορά την οικονομική ευμάρεια του λαού, όμως είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα και ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά αφού περίμενε να λάβει τα χρήματα που τους στέρησε ο Καραμανλής με την πολιτική του.


Το εθνικά θέματα όμως και τα οικονομικά έχουν άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το μυαλό του νεοΈλληνα.


Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί, τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, να αποκτήσουν ιθαγένεια, να γεννάνε, και εμείς με την υπογεννητικότητα του λαού μας σε 2 γενιές να κινδυνεύουμε, σύμφωνα με στοιχεία της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας να εξαφανιστούμε. Οι αλλοδαποί θα ψηφίζουν και αφού θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες και εμείς θα εξαφανιζόμαστε.


Σκεφτείτε λοιπόν τώρα Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, τους μουσουλμάνους στην Θράκη να ψηφίζουν τους δικούς τους και αναλογιστείτε τελικά που καταλήγουμε.


Μέχρι τότε βέβαια θα παίξει η τόσο επιθυμητή από Αμερικανικούς οικονομικούς κύκλους "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο, δηλαδή εμείς παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους όταν ήδη στην Θράκη είναι εμφανής η δημιουργία πεμπτοφαλαγγιτών (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να μας σβήσουνε.


Τέλος το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και όλα αυτά χωρίς να βγάλουμε άχνα.


Αλήθεια ποιος φοβάται ένα ξεδοντιασμένο έθνος;;;;;


Ευχαριστώ Λευτέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: