Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκστρατεία κατά του Μνημονίου ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο


Εσχάτη προδοσία αποτελεί η παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, λένε συνταγματολόγοι
Μπορούν να κατάσχουν ακόμη και τα πολεμικά μας αεροπλάνα!


Εξόρμηση και καμπάνια ενημέρωσης σ' όλη τη χώρα για τα δεσμά και τους ατιμωτικούς όρους που προβλέπει, με τη συμφωνία της κυβέρνησης, το Μνημόνιο, ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο όλοι οι επιστημονικοί φορείς που με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν καταθέσει προσφυγές στο Συμβούλιο Επικρατείας για την απαλλαγή μας από αυτήν τη δουλεμπορική σύμβαση...

Μια σύμβαση τρισυπόστατη που δεν έχει κυρωθεί και όπως επισημαίνουν κορυφαίοι συνταγματολόγοι, αποτελεί μεγάλη συνταγματική ανωμαλία.

Ο πρωτοφανής όρος να έχουμε παραιτηθεί από την εθνική κυριαρχία αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας, όπως τονίζουν έγκυροι νομικοί κύκλοι.

Μ' αυτόν τον όρο μπορούν οι δανειστές μας να κατάσχουν μέχρι και τα πολεμικά μας αεροπλάνα. Και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απειλή αν πάμε να πάρουμε δάνειο από τη Ρωσία ή από την Κίνα, όρος που παραπέμπει στην εποχή του ψυχρού Πολέμου...
Με την παραίτηση από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας μπορούν οι δανειστές μας να προχωρήσουν σε κατάσχεση ακόμα και νησιών!

Και όπως διαβεβαιώνουν νομικοί, τέτοιος όρος δεν επιτρέπεται να υπάρχει σε δανειακές συμβάσεις. Κι όμως η κυβέρνηση τον δέχθηκε και έσυρε τη Βουλή στην ψήφισή του!

Πηγή:
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=57339&colid=&catid=34&dt=2010-08-08%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια: