-->

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ;;;;


Η παρακάτω είδηση αφορά ένα λυπηρό και απαράδεκτο γεγονός που είτε είναι αληθινό είτε κατασκευασμένο δημιούργησε ζημιά στην πατρίδα μας.

Το ότι υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες στην χώρα μας ή το ότι η σημερινή κυβέρνηση προχωρά στην "ελληνοποίησή" τους (!!) αυτά δεν συνιστούν ευθύνη των ίδιων των μεταναστών αλλά των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ κυβερνήσεών μας και των αρμόδιων οργάνων του "ΚΡΑΤΟΥΣ" που επέτρεψαν την αθρόα είσοδο αλλοδαπών στην χώρα μας.

Κατά συνέπεια η κατακραυγή μας πρέπει να στραφεί προς αυτούς που κυβερνούν και φυλάνε αυτόν τον τόπο και όχι προς τους μετανάστες που ζητούν ένα καλλίτερο μέλλον.

Ας βρούμε λοιπόν ουσιαστικές λύσεις που προστατεύουν την ζωή μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, ας μάθουμε να τιμούμε σωστά τις εθνικές επετετείους μας και ας παραμερίσουμε τα ρατσιστικά συνθήματα.

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην πατρίδα μας και μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει.

Ωστόσο είναι σίγουρο ότι τα συνθήματα τα φώναζε το άγημα που παρήλαυνε ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΙΝΙΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΗΜΑ; Το λέω γιατί βλέποντας το βίντεο αυτή την εικόνα σχημάτισα στο μυαλό μου.!!

Για διαβάστε προσεκτικότερα τα δημοσιεύματα της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"...

κγ


Παρέλαση με σημαία ρατσισμού και μίσους

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.



Αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, τα παλικάρια της ΟΥΚ μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι.

Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».

Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.

Κι αυτά ενώ την παρέλαση παρακολουθούσαν δεκάδες οικογένειες μεταναστών, που θα κληθούν στη συνέχεια να απαντήσουν στην εύλογη απορία των παιδιών τους «Γιατί τόσο μίσος;». Λες και δεν ψήφισε πρόσφατα η Βουλή τον νόμο για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες. Λες και δεν έχουμε αποφασίσει από καιρό σ' αυτή τη χώρα ότι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις, και μάλιστα ως σημαιοφόροι.

Αναρωτιέται κανείς: Πώς είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός, παρελαύνοντας επισήμως και συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης, να προσβάλλει την ανθρωπιά μας, να εκθέτει τη χώρα μας και να παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τη ρητορική μίσους; Ζούμε στο 2010, και μάλιστα με κυβέρνηση σοσιαλιστών, ή σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο στρατός διεκδικούσε και είχε άλλο ρόλο στα πράγματα της χώρας;



ΕΔΕ και «αποκεφαλισμοί» στις Ειδικές Δυνάμεις για τα ρατσιστικά συνθήματα

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: «Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα»


Τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, διέταξε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Θανάσης Μπούσιος. Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων.

Την "καρατόμηση" των υπευθύνων είχε προαναγγείλει, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης

"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός.

Επισήμανε ότι "τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας".

Τόνισε δε, ότι "προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους." και κατέληξε: "Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα".

Η αποκάλυψη της "Ε"

Συνθήματα μίσους και ρατσισμού σημάδεψαν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Όπως αποκάλυψε η "Ε", τα μέλη της ομάδας, "αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι".




Όπως φαίνεται και από το βίντεο του Enet.gr, οι άνδρες της ΜΥΑ φώναζαν συνθήματα όπως "Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ".

Πηγή:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=145615

Δεν υπάρχουν σχόλια: