Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΚύριε Πρόεδρε

Επειδή είμαι ένας συνταξιούχος, από αυτούς που δεν έχουν κρυφά εισοδήματα και που συμβαίνει να πληρώνουν φόρους με το παραπάνω, θεωρώ ότι μπορώ να σχολιάσω και να απαντήσω στην δήλωση σας με την οποία ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ" ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που σκοπεύετε να πάρετε.

Μας είπατε λοιπόν : «Συγκινούμαι ειλικρινά, όταν άνθρωποι του μόχθου με πιάνουν στο δρόμο και μου λένε για την πατρίδα, και το μισθό μου να θυσιάσω»!

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ αν νομίζετε ότι τέτοιες δηλώσεις σας αγγίζουν ολόκληρο τον λαό που υποφέρει. Αν υπάρχουν κομματικοί εγκάθετοι δίπλα σας ή εκεί που πηγαίνετε, φροντίστε να τους απομακρύνετε για να μπορέσετε να ακούσετε την φωνή του ΛΑΟΥ που λέει εντελώς άλλα πράγματα.

Ακούστε λοιπόν τι μου γράφουν εμένα ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν ανήκουν μόνο στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και μέσα στην παράταξή σας και σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ.

Διαβάστε κ. Πρωθυπουργέ την παρακάτω επιστολή, αν οι παρατρεχάμενοί σας το επιτρέψουν και προσγειωθείτε στην ωμή πραγματικότητα.

«Κώστα είμαι αγανακτισμένος

Αθήνα 02.03.10

Αντί να φυλακισθούν οι όποιοι υπαίτιοι της οικονομικής κρίσης καλείται ο κοσμάκης να πληρώσει τη νύφη. Δεν λέω ότι αρνούμαι να βοηθήσω την πατρίδα, αλλά προτού οι «σύμβουλοι» εισηγούνται περικοπές μισθών ας θυμηθούν προηγουμένως ότι το επίπεδο μισθών στην Ελλάδα είναι πολύ κατώτερο από αυτό των πλουσίων χωρών (Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Δανία,…). Αν είχα τον γερμανικό μισθό, τότε θα έκανα και εγώ τον πατριώτη και θα δεχόμουνα μείωση του μισθού μου. Ας μην αναφέρω και τα golden boys στις τράπεζες όλου του κόσμου, στους οποίους οι μισθοί είναι παραμυθένιοι.

Και η ειρωνεία είναι ότι αυτό το οδυνηρό καθήκον (περικοπή μισθών) καλείται να πραγματοποιήσει ένα σοσιαλιστικό κόμμα !!!!!

  • Τι ολέθριες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό στην εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης στους πολιτικούς μας;
  • Τι όνειρα θα κάνουν τα παιδιά μας;
  • Τα παιδιά μας χωρίς όνειρα και ιδανικά γερνούν!!!!!
  • Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας;
  • Τι συμβουλή να δώσω στο παιδί μου για το μέλλον του; Θα με ακούσει;»

Αν πάλι κ. Πρωθυπουργέ αυτή η επιστολή δεν σας αρκεί διαβάστε τα όσα είπε ο σεβαστός ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Χθες λοιπόν στην Πάτρα μιλώντας σε ένα ιδιαίτερο ακροατήριο, αυτό των μαθητών της β’ τάξης του Γυμνασίου και του Λυκείου της Λεοντείου Σχολής στα Πατήσια, ο τέως ΠΡΟΕΔΡΟΣ είπε ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της χώρας μας έπρεπε να μειώσουν τον μισθό τους λόγω της κρίσης. Έστειλε δε με τον ευθύ δικό του λόγο το παρακάτω μήνυμα: «Θα περίμενα πιο γενναίες αποφάσεις από τους πολιτικούς. Οι περικοπές που έκαναν ήταν πολύ μικρές. Πρέπει να πείσουν με τις δικές τους πράξεις ότι το πρόβλημα της οικονομίας είναι μεγάλο και πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους πολίτες κάτι που δεν προσφέρουμε εμείς».

Και αφού αγγίξαμε το θέμα των πολιτικών κ. Πρωθυπουργέ μπορείτε να μας πληροφορήσετε αν παράλληλα με τα δυσβάσταχτα μέτρα που σκοπεύετε να ανακοινώσατε με κόψιμο του 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων προβήκατε για λόγους ΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ και στην περικοπή ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΕΠΤΑ (17) ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;;;!!!! ΚΑΙ προβήκατε άραγε ΣΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ των μισθών των κεφαλών της Διοίκησης (Προέδρων, Αντιπροέδρων Οργανισμών, Γενικών Γραμματέων Υπουργείων κλπ);;;!!!

Γιατί , κ. Πρωθυπουργέ σε αντίθεση με αυτά που λένε οι παρατρεχάμενοί σας οι "έγκυρες" δημοσκοπήσεις και τα φιλικά προς εσάς ΜΜΕ, ο ΛΑΟΣ απαιτεί και περιμένει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ θυσίες ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ και κατά συνέπεια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές που ζητάτε από τον συνταξιούχο και τον μισθωτό αυτής της χώρας.

Τα λέμε αυτά κ. Πρωθυπουργέ γιατί δεν σας πιστεύουμε τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Παραμονές των εκλογών και παρά τις δηλώσεις ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - που τις προέβαλε και παρουσία σας με μεγάλο γι’ αυτόν και την παράταξη του πολιτικό κόστος, σχετικά με το ότι αμέσως μετά τις εκλογές επρόκειτο να λάβει δραστικά οικονομικά μέτρα λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και των ελλειμμάτων - ΕΣΕΙΣ, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό και χαϊδεύοντας τα αυτιά του κοσμάκη μας δηλώνατε με κάθε τρόπο ότι «ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» και ότι είχατε τον τρόπο να τα βρείτε. Παράλληλα μας κάνατε, τόσο στα προεκλογικά debate όσο και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις σας, δηλώσεις με υποσχέσεις για καλλίτερες μέρες, που ευτυχώς για μας και δυστυχώς για εσάς , υπάρχουν καταγεγραμμένες και κυκλοφορούν ευρύτατα στο Διαδίκτυο.

Κύριε Πρωθυπουργέ λυπάμαι που ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να επισημάνω σε ένα ηγέτη σοσιαλιστικού κόμματος πως πολύ φοβάμαι ότι η Κυβέρνησή σας με τα μέτρα που παίρνει σκορπάει ανέμους και θα δρέψει πολύ σύντομα θύελλες.

Ο Ελληνικός Λαός κύριε Πρόεδρε αισθάνεται αηδία από την κοροϊδία που υφίσταται από την πολιτική του ηγεσία εδώ και τριάντα χρόνια.

Σκεφθείτε καλά λοιπόν πριν φτάσουμε στο σημείο να δείτε ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ να κατεβαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί με τον δικό της τρόπο.

Έλεος πιά.....

Μετά τιμής

Κων/νος Γραικιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: