Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Συνεδριάζει η «σκιώδης κυβέρνηση» της ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά


Υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, σύσκεψη των υπεύθυνων Τομέων Πολιτικής Ευθύνης της ΝΔ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να δώσει τις βασικές κατευθύνσεις της αντιπολιτευτικής τακτικής της ΝΔ.
Οι αρμοδιότητες των στελεχών του κόμματος και οι κατευθυντήριες γραμμές της αντιπολιτευτικής τακτικής, σε θέματα όπως η οικονομία και η διοικητική μεταρρύθμιση, συζητήθηκαν και χθές, Δευτέρα, στην πρώτη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της ΝΔ.

Ενδεικτικό του αντιπολιτευτικού στίγματος του Αντώνη Σαμαρά είναι η επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες (με εξαίρεση την ψήφο στους ομογενείς).
Παράλληλα, η ΝΔ απορρίπτει το γερμανικό μοντέλο εκλογικού συστήματος, ασκεί έντονη κριτική στους χειρισμούς του Μ.Χρυσοχοΐδη στο ζήτημα της τρομοκρατίας, ενώ χαρακτηρίζει ανέτοιμη την κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την οικονομία, κάνοντας λόγο για αυτοσχεδιασμούς.

12/1/2010
Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: