Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

100 ΜΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ : Γκάφες και λάθηΟ Ελεύθερος Τύπος δεν μπορεί να μαντέψει αν αύριο, 100ή μέρα διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γίνει κάποιο θαύμα και ως διά μαγείας τελειώσουν οι γκάφες ή σταματήσουν τα λάθη, τα οποία μελλοντικά θα πληρώσει ο ελληνικός λαός.


Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Λάθος μεγάλο. Κρίνεται πανάθλιο και εθνομηδενιστικό. Την ώρα που οι Γάλλοι ανακαλύπτουν τη σημασία της εθνικής τους ταυτότητας, οι Βρετανοί τη «βρετανικότητα» και άλλες χώρες υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση, εμείς φοβόμαστε να μιλήσουμε για την ελληνικότητά μας και διευκολύνουμε την είσοδο μεταναστών παράνομα.


Τσιγάρα, γκάφα πρώτη. Η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι η αύξηση στα τσιγάρα θα είναι σαράντα λεπτά. Με έκπληξη οι καπνοπώλες, όταν έκαναν τους υπολογισμούς τους, διαπίστωσαν ότι τα λεγόμενα ακριβά τσιγάρα, δηλαδή αυτά που οι περισσότεροι καπνίζουν, από 3,20 θα φθάσουν στα 5,40 ευρώ. Η εφημερίδα δεν θεωρεί ότι αυτός ο τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος για να κόψει κάποιος το κάπνισμα…


Υπουργείο Πολιτισμού, γκάφα δεύτερη. Ο Τύπος της Κυριακής ανέδειξε θέμα για αδιαφανείς προσλήψεις στο υπουργείο. Μία μέρα μετά, χθες δηλαδή, ο Παύλος Γερουλάνος πήρε πίσω τις προσλήψεις 2.584 ωρομίσθιων υπαλλήλων. Εκ των υστέρων, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, το υπουργείο ανακάλυψε «αρρυθμίες και αποκλίσεις» και ότι δεν τηρήθηκαν οι «αρχές διαφάνειας, αντικειμενικότητας και αξιοκρατίας».


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι είναι ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της τις πρώτες εκατό μέρες της διακυβέρνησης. Αυτό θα πει αύριο ο πρωθυπουργός. Κι εμείς δηλώνουμε απολύτως ικανοποιημένοι που βρίσκουμε και δημοσιοποιούμε λάθη, γκάφες και παραλείψεις, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τις επόμενες εκατό ημέρες…

ΠΗΓΗ:
http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=815&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια: