Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Τολμηρή ανανέωση σε νοοτροπίες και πρόσωπα

Την τολμηρή ανανέωση της ΝΔ σε νοοτροπίες, ιδέες και πρόσωπα ζητούν με παρέμβασή τους εννέα βουλευτές του κόμματος, κάνοντας λόγο για «πρόσφατες αμετροεπείς συμπεριφορές στελεχών στα ΜΜΕ που τραυματίζουν την παράταξη και πρέπει να σταματήσουν».
«Άλλωστε οι αδυναμίες είναι δεδομένες και αφορούν πρόσωπα, αντιλήψεις και συμπεριφορές που αθροιστικά αποδείχθηκαν ξένες προς τις αρχές και τις αξίες της παράταξης», προσθέτουν σε υπόμνημά τους.

«Ζητούμενο δεν είναι μόνο η ενότητα, κάτι που αποτελεί το αυτονόητο, είναι επίσης να αλλάξουν πολλά από εκείνα που τελματώθηκαν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Οι βουλευτές της ΝΔ σημειώνουν πως παρά τις σημαντικές νίκες στις εκλογές του 2004 και του 2007, «ουσιαστικές αδυναμίες και χρόνια προβλήματα της παράταξης δεν αντιμετωπίστηκαν» και τούτο «έγινε στο όνομα της διατήρησης εσωκομματικών ισορροπιών που θα έπρεπε να είχαν ανατραπεί».

Ζητούν ακόμη την αξιοποίηση νέων ανθρώπων, προκειμένου μέσω αυτών η ΝΔ να απευθυνθεί «σε τμήματα της κοινωνίας από τα οποία έχουμε αποκοπεί».

Το υπόμνημα συνυπογράφουν οι βουλευτές: Βρούτσης Ιωάννης, Γιαννάκης Μιχαήλ, Δερμεντζόπουλος Αλεξάνδρος, Καράογλου Θεόδωρος, Κασαπίδης Γεώργιος, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Τσιάρας Κωνσταντίνος και Χαλκίδης Μιχαήλ.
Πηγή:
NAFTEMPORIKI.GR
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: