Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ F.Y.R.O.M (ΠΓΔΜ)

Εμείς τα διαβάσαμε. Ανησυχήσαμε και σας τα μεταφέρουμε. Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας!!!

κγ


Το συνομωτικό σχέδιο κατά της Μακεδονίας

Χάρτης από άκρως απόρρητο εγχειρίδιο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που παρουσιάζει μέρη της βόρειας Ελλάδας και της δυτικής Βουλγαρίας ως "κατεχόμενεςμακεδονικές περιοχές", συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και του Αγίου Όρους!!Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα. Το Αμερικανοσιωνιστικό συνωμοτικό κέντρο με το ψευδεπίγραφο όνομα των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» επιδιώκει:α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή


β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)


γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),


δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,

ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.


Το συνωμοτικό τούτο σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department. Το σχέδιο τούτο συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε έκτοτε το όνομα του. Που υπάρχει η συνωμοσία; Την εποχή εκείνη ουδείς μπορούσε να διανοηθεί-λόγω του Ψυχρού Πολέμου-αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική!


Το σχέδιο Σόνενφελντ προβλέπει την απόσπαση της Ελληνικής Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων και την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια, που ήδη πραγματοποιείται .
Την πληροφορία περί υπάρξεως του σχεδίου έλαβε πρώτος ο ευπατρίδης- εκδότης Ιωάννης Πασσάς από υψηλά ιστάμενο Εβραίο φίλο του στην Ελβετία και την μετέφερε στον δικτάτορα Παπαδόπουλο .


Ύστερα από έρευνα της ΚΥΠ επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του σχεδίου Σόνενφελντ. Μετά την μεταπολίτευση το ζήτημα τούτο ήλθε προς συζήτηση στην Ελληνική Βουλή περί το τέλος της δεκαετίας του 70 αλλά παραδόξως αποσύρθηκε και ουδεμία συζήτηση έγινε έκτοτε. Και ο νοών νοήτω για τα πλοκάμια της συνωμοσίας στον πολιτικό μας κόσμο!

Η αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων με το ψευδεπίγραφο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τις ΗΠΑ, και μάλιστα σαν η πρώτη πράξη της νέας ηγεσίας της υπερδύναμης μετά τις πρόσφατες εκλογές , ισοδυναμεί με απρόκλητη επίθεση κατά της Ελλάδος, σαν αυτή του Μουσολίνι το 1940. Αν η επιθετική αυτή ενέργεια των ΗΠΑ δεν αντιμετωπισθεί από σύσσωμο τον Ελληνισμό:α. θα καταλήξει σε εθνική τραγωδία ισάξια με την Μικρασιατική Καταστροφή , διότι θα συρρικνωθούν τα σύνορα της Ελλάδος στην Θεσσαλία,


β. θα αποστερήσει τον Ελληνισμό από τον Αλεξανδρινό Πολιτισμό. Όλα αυτά σε συδυασμό με την εν εξελίξει Τουρκική επιθετική επέκταση στο Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, και την ενεργή απολυτρωτική απαίτηση της Αλβανίας σε βάρος της Ελλάδος (θέμα Τσαμουριάς) στην Ήπειρο, δημιουργούν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση πολιορκίας για τον Ελληνισμό, που τον υποχρεώνει να δώσει την ύστατη μάχη για την επιβίωση του.

του Υποστρατήγου ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που συγκέντρωσε επί του θέματος ο «ΚτΕ», αλλά και από μια συστηματική έρευνα στο Διαδίκτυο και επαφές με Έλληνες της διασποράς, τα στοιχεία που προέκυψαν αποκαλύπτουν μια σειρά από ενέργειες των Σκοπιανών, οι οποίες είναι σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις μελών της κυβερνήσεώς τους περί μη εδαφικών βλέψεων εις βάρος της Ελλάδας (βλ. και συνέντευξη του προέδρου Μπράνκο Τσερβενκόνφσκι στην «Καθημερινή»).

Στενές σχέσεις

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που περιήλθε σε γνώση των αρμοδίων ελληνικών υπηρεσιών είναι η ύπαρξη του μυστικού «Απελευθερωτικού Στρατού Ενιαίας Μακεδονίας». Ο τελευταίος διατηρεί δεσμούς με όλες τις πλευρές του VMRO (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση) στα Σκόπια και στη Βουλγαρία, και συγκεκριμένως με το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση για τη Μακεδονική Εθνική Ενότητα) του νυν πρωθυπουργού Ν. Γκρουέφσκι, το VMRO-NAPDONA (κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Γκεοργκιέφσκι) και το VMRO Βουλγαρίας. Οι ελληνικές υπηρεσίες διαθέτουν πλήρη στοιχεία για τον εν λόγω «Στρατό», από το έμβλημά του (όρθιος λέων, ίδιος με αυτόν που είναι στο έμβλημα του VMRO-DPMNE, αλλά με πάνω από αυτόν το αστέρι της Βεργίνας!), τη δύναμη, την οργάνωση και τα τμήματα που διατηρεί σε περιοχές πλησίον των ελληνικών συνόρων, τις διασυνδέσεις τους με στελέχη των υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας, τον εξοπλισμό του και τον τρόπο που τον απέκτησε, τα ονόματα της ηγεσίας του, μέχρι και τις πηγές χρηματοδοτήσεώς του και την ιδεολογική του συνάφεια με τον πρωθυπουργό Γκρουέφσκι, τον υπουργό εξωτερικών Α. Μιλόσοσκι, τους υπουργούς Εσωτερικών και Άμυνας και αρκετά άλλα κυβερνητικά στελέχη που εμφορούνται από τις ίδιες «ιδεολογικές» απόψεις. Αυτό το κακόγουστο, βέβαια, κατασκεύασμα των Σκοπιανών μπορεί να μην αποτελεί απειλή για την Ελλάδα, αλλά είναι αποκαλυπτικό των προθέσεων και του πνεύματος που διέπει την ηγεσία τους.

Οι επιγραφές
Μια σειρά άλλων πρόσφατων και συνεχιζόμενων ενεργειών των Σκοπιανών ήταν εξίσου ενδεικτική των προθέσεών τους. Μεταξύ αυτών, η επισημανθείσα συστηματική αλλαγή των ελληνικών επιγραφών των παλαιών ορθοδόξων ναών με άλλες με την κυριλλική γραφή, η μυστική απομάκρυνση ελληνικών επιγραφών από αρχαιολογικούς χώρους και η αποθήκευσή τους σε κρατικές αποθήκες, η αρθρογραφία στον Σκοπιανό Τύπο περί βλάχικης μειονότητας και της περιουσίας των μελών της, οι περιουσίες των πολιτικών προσφύγων και οι εκφρασθείσες απόψεις, παρουσία του ΥΠΕΞ, από Σκοπιανό καθηγητή σχετικά με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων της χώρας σε συνέδριο τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με τις οποίες τα Σκόπια και η Βουλγαρία θα πρέπει να συνεργασθούν επί του θέματος (δεδομένου ότι όλα τα ποτάμια που καταλήγουν στην Ελλάδα διέρχονται από τα Σκόπια και τη Βουλγαρία) ώστε να εξαναγκασθεί η «Ελλάδα να γίνει ένας καλός γείτονας».
Ακόμη, τα βιβλία της Ιστορίας στα σχολεία, όπου εξακολουθεί να διδάσκεται η άποψη ότι τμήματα της χώρας τους -της Μακεδονίας- είναι κάτω από την κατοχή της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, η συνεχιζόμενη παρουσία χαρτών σε δημόσιες υπηρεσίες και στρατιωτικές μονάδες, με τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας ενσωματωμένο στο κράτος των Σκοπίων, η απόφαση για ανέγερση μνημείου για τον Μακεδόνα βασιλιά Περσέα και φυσικά η επισημανθείσα συνεργασία με τους Τούρκους.
Σημειώνεται ότι με τη συνεργασία και βοήθεια των τελευταίων -πιθανώς δε και με την παροχή του σχετικού τεχνικού εξοπλισμού- λειτουργούν δύο σταθμοί υποκλοπής επικοινωνιών πλησίον των συνόρων με την Ελλάδα, μέσω των οποίων είναι δυνατή η υποκλοπή των ελληνικών επικοινωνιών.

Αντιφάσεις
Τα παραπάνω δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα των δραστηριοτήτων των Σκοπιανών, οι οποίες είναι προφανές ότι ευρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις επίσημες διακηρύξεις της ηγεσίας τους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις καλώς πληροφορημένων πηγών, αυτές και πολλές άλλες πληροφορίες που διαθέτουν οι ελληνικές υπηρεσίες απετέλεσαν την αιτία για τη νέα δήλωση του πρωθυπουργού περί του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών, η ήπια (όπως πάντα, άλλωστε) διατύπωση της οποίας δεν θα πρέπει να παρερμηνευθεί.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ - Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Ιουνίου 2007
Στήλη: AMYNA, σελίδα 41

ΠΗΓΗ:
http://greeknation.blogspot.com/

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΗΘΗ... ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ... ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ...

ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η σκόνη που άφησε πίσω της η πρωτοφανής εκδήλωση δειλίας ενός χρεοκοπημένου εθνικά πρωθυπουργού, ακόμη δεν είχε κατακαθίσει, κι ένα καινούριο πασιφανέστατο «YES MEN» γεμάτο δηλητήριο και επικίνδυνο πολιτικά, ήρθε να αφαιρέσει τους ψευδεπίγραφους φερετζέδες, κάτω από τους οποίους κρύβονται τα πιο εφιαλτικά σενάρια της Νέας Τάξης σε βάρος της χώρας μας.

Ο …φερόμενος ως μελλοντικός υπουργός εξωτερικών κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ, σε περίπτωση επανόδου μιας εθνικά επικίνδυνης κυβερνητικής αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ, δε μάσησε τα λόγια του.

Ακόμη δεν ανέλαβε, και άρχισε να μοιράζει περιουσίες στους «Σλαβομακεδόνες».

Όχι φυσικά την προσωπική του περιουσία η οποία παραμένει στο απυρόβλητο, αλλά την ίδια την εθνική υπόσταση της χώρας.

Με αυτή του την κίνηση, ουσιαστικά σηματοδότησε την απόφασή του να στηρίξει προσφέροντας «γη και ύδωρ», τη συγκρότηση ενός επικίνδυνου ανθελληνικού – πρακτορικού μηχανισμού στη Βόρεια Ελλάδα, ορκισμένου και αποφασισμένου να υπονομεύσει την εδαφική μας ακεραιότητα, και να λειτουργήσει ως Δούρειος ίππος μέσα στη χώρα, αναβιώνοντας και ενισχύοντας περαιτέρω τα επικίνδυνα και αποσχιστικά σενάρια αλυτρωτισμού με απρόβλεπτες εξελίξεις για το σύνολο των Βαλκανίων.

Με δυο λόγια, ο φερόμενος ως μελλοντικός υπουργός εξωτερικών, αντί να σπεύσει να στείλει σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις,…

Ένα μήνυμα που θα αποσαφηνίζει…

Ότι ο Μπακογιάννειος ενδοτισμός αποτελεί πλέον παρελθόν για την εξωτερική πολιτική της χώρας και καλά θα κάνουν να τον ξεχάσουν όσοι βολεύτηκαν και καλόμαθαν να ποντάρουν σ αυτόν…

Ότι η Ελλάδα επανεξετάζει το σύνολο της εξωτερικής της πολιτικής αξιοποιώντας στο σύνολό τους τα καινούρια γεωπολιτικά δεδομένα και…

Ότι καταργούνται αυτοδίκαια τα οποιαδήποτε «άτυπα παζαρέματα» ενδέχεται να έχουν πραγματοποιηθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες της προσωπικής μυστικής διπλωματίας που ακολουθήθηκε…

Έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Δήλωσε ΠΑΡΟΝ, δήλωσε συνεπής και άξιος συνεχιστής της καταστροφικής Μαδρίτης, των γκρίζων ζωνών, του «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ»…

Όλων εκείνων των επιλογών δηλαδή, που στο σύνολό τους συναπαρτίζουν μαύρες και κατάπτυστες σελίδες στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ???

1. Απόλυτη σιωπή από τον Γ. Παπανδρέου. Δεν βρήκε τίποτε να πει, και φυσικά δεν τόλμησε να καταδικάσει τις απαράδεκτες και εθνικά επικίνδυνες απόψεις του κορυφαίου του στελέχους.

2. Απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ. Δεν βρήκαν κανένα ενδιαφέρον σ αυτή την είδηση βόμβα. Δεν είχαν τίποτε να ρωτήσουν… τίποτε να σχολιάσουν… απολύτως τίποτε δεν βρήκαν να πουν.

3. Θριαμβολογίες και πανηγυρισμοί από τους Σκοπιανούς. Μα δεν είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι. Προκλητικοί είναι… Καιροσκόποι είναι… αλλά όχι ηλίθιοι. Ποιος αντίπαλος άλλωστε δε χαίρεται και δεν πανηγυρίζει όταν βρίσκονται πρόθυμοι πολιτικοί ν ανοίγουν διάπλατα κερκόπορτες στην ίδια τους τη χώρα???

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ν ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ

1. Ο λαλίστατος κύριος Λοβέρδος δε βρήκε τίποτε να πει για τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την παρουσία τους η Αλβανική κυβέρνηση???

2. Ο λαλίστατος κύριος Λοβέρδος δεν βρήκε τίποτε να πει για τις καταπατημένες περιουσίες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη???

3. Για τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων που διπλοπουλάει σε ξένους επενδυτές το ψευδοκράτος του Αττίλα, ούτε γι αυτές βρήκε κάτι ενδιαφέρον να πει???

4. Ο Γεώργιος Παπανδρέου συμφωνεί με τις απόψεις του στελέχους του κι αν δε συμφωνεί τότε γιατί ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ των υποψηφίων βουλευτών???

5. Πως αποδεικνύει έμπρακτα ο Γεώργιος Παπανδρέου την αντίθεση του με την ενδοτική συμφωνία της Μαδρίτης, με το φιάσκο των Ιμίων, με τις γκρίζες ζώνες που επεβλήθησαν στο Αιγαίο, με την προδοσία του Οτσαλαν που το τίμημά της οσονούπω θα κληθεί να πληρώσει πανάκριβα η Ελλάδα??? Μήπως το αποδεικνύει επιβραβεύοντας τον κατ εξοχήν υπεύθυνο Κ. ΣΗΜΙΤΗ αναγορεύοντάς τον ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας???

6. Μετά από όσα δήλωσε ο λαλίστατος κύριος Λοβέρδος πόσο ειλικρινής ή πόσο υποκριτική ήταν η απομάκρυνση του γνωστού Βαλιανάτου από τις τάξεις των προσωπικών του συμβούλων???

Τι διαφορετικό είπε ο Βαλιανάτος από το Λοβέρδο κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ???


ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ…

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ???

ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ???

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΚΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ???

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???

ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ???


http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/09/blog-post_6506.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: