Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Επίλογος στην τηλεμαχία με «παραπλάνηση» και «ψέματα»Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, υποστηρίζοντας πως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στο χθεσινό ντιμπέιτ επιχείρησε συνειδητά να παραπλανήσει τους πολίτες. Την ίδια στιγμή, σε «πέντε μεγάλα ψέματα του πρωθυπουργού» αναφέρθηκε χθες ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ περιμένει επανόρθωση από τον κ. Κ. Καραμανλή.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική αντιπαράθεση του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκος, είπε ότι: «Ολοι διαπίστωσαν ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν μπόρεσε, δεν θέλησε ή δεν ήξερε να δώσει οποιαδήποτε συγκεκριμένη απάντηση σε καίρια, κρίσιμα ερωτήματα: για το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό, τον Αχελώο, το Πανεπιστημιακό Ασυλο, τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Ενδεικτικά αναφέρω: Για τον Αχελώο λέει ότι θα τον επαναξιολογήσει, τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη λέει ότι θα τον ξαναδιαπραγματευτεί, την Ο.Α. λέει ότι θα την επανεξετάσει, τον ΟΤΕ [OTEr.AT] Σχετικά άρθρα λέει ότι θα τον ξαναμελετήσει, τα λιμάνια λέει ότι θα τα ξαναεξετάσει».

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., μιλώντας για τις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ, τόνισε: 31 δισ. ευρώ ανείσπρακτοι φόροι που εμφανίστηκαν ως η δήθεν δεξαμενή που θα χρηματοδοτήσει την ακραία παροχολογία του ΠΑΣΟΚ, καθώς περνούσαν οι ημέρες έγιναν περίπου 3 ή 5 δισ.».

Η ρεβάνς...

Η «επόμενη ημέρα» βρήκε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους πλήρως ικανοποιημένα από την εξέλιξη που είχε η τηλεοπτική αντιπαράθεση του προέδρου του Κινήματος με τον πρωθυπουργό, ενώ για το αίτημα του προέδρου της Ν.Δ., για δεύτερο «τηλεδιάλογο», σχολίαζαν: «Ρεβάνς ζητεί μόνο ο χαμένος... απορούμε ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να το προτείνει».
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Η αλαζονεία που επέδειξε μέρες τώρα η ηγεσία της Ν.Δ. αναφορικά με το debate, ότι "το ΠΑΣΟΚ ψάχνει δικαιολογίες να μη γίνει, διότι ο Καραμανλής θα κατατροπώσει τον Παπανδρέου" πήρε την απάντηση που της άξιζε», τονίζεται από το ΠΑΣΟΚ και σημειώνεται ότι «όλοι οι πολίτες είδαμε και πάλι γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η χώρα για να βγει από την παρακμή».

Σύμφωνα με την αποτίμηση που κάνει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου:

* Αποτύπωσε με σαφήνεια το δίλημμα των εκλογών: «Ή συνεχίζουμε σε αυτόν τον κατήφορο της παρακμής που ζήσαμε έξι χρόνια τώρα ή ξεκινάμε μια νέα πορεία, στις 4 του Οκτώβρη, που θα κάνει τον ελληνικό λαό περήφανο για τη χώρα μας».


Πηγή:

http://www.naftemporiki.gr/election/story.asp?id=1719114

Δεν υπάρχουν σχόλια: