Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

ΔΥΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS- GR. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. !!!!!


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ;;;;;


Αποκάλυψη - σοκ του Press-gr για την απαγωγή Παναγόπουλου...

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας ήταν υποψήφιος με τον "γαλάζιο" συνδυασμό της Διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά!!!

Του Σπύρου Καπαδάκου
PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δεν "βράζει" μόνο το Ρέθυμνο, ύστερα από τις συλλήψεις για την απαγωγή του Περ. Παναγόπουλου, για το ρόλο που είχαν στην τοπική κοινωνία ορισμένοι από τους φερόμενους ως δράστες.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, αναστάτωση επικρατεί και στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Από εκεί κατάγεται ο Γέωργιος Τρομπούκης που συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες. Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας με γνωστό όνομα στο χώρο των κατασκευαστών (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ) και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το "ξέπλυμα" των λύτρων από την απαγωγή.
Ομως αποκαλύπτεται και μια άλλη ιδιότητα του Γ. Τρομπούκη. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ "Ολοι μαζί - Νέα αρχή", στην Αμφιλοχία (δείτε σχετικά εδώ) υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου (δείτε και εδώ).
Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως ποιο είναι; Οτι η κ. Σωτηρίου είναι Διευθύντρια του Γραφείου του...
υφυπουργού Υγείας (και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφ' ότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο.
Δηλαδή, ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό της διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας στο δήμο Αμφιλοχίας!!! Πώς το βλέπετε αυτό;
Τώρα, αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται είναι αν υπάρχουν και άλλες (πολιτικές εννοείται) "σκιές" που μπορεί να βαρύνουν την κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.
Ντοκουμέντο: Να η πρώτη φωτογραφία...

...του υφυπουργού Μ. Σαλμά με τον συλληφθέντα Γ. Τρομπούκη, στις παραμονές των ευρωεκλογών!

Του Σπύρου Καπαδάκου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία (κάντε κλικ εδώ ή επάνω στη φωτό για να μεγαλώσει) με τον υφυπουργό Υγείας Μ. Σαλμά και τον συλληφθέντα Γ. Τρομπούκη που φέρνει στο φως το Press-gr, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη αυτή υπόθεση που φαίνεται να έχει ακόμη πολλές άγνωστες πτυχές.
Η φωτογραφία είναι από την προεκλογική ομιλία που έκανε ο υφυπουργός Υγείας για τις πρόσφατες ευρωεκλογές, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009, στο Κλειστό Στάδιο του Μεσολογγίου. Δηλαδή πριν από περίπου ένα μήνα. Ο επιχειρηματίας Γ. Τρομπούκης - ο οποίος σήμερα κρατείται ως μέλος της σπείρας που έκανε την απαγωγή του Π. Παναγόπουλου και άλλα εγκλήματα- είναι το πρόσωπο που φαίνεται στον κόκκινο κύκλο, όρθιος μπροστά από την πρώτη σειρά.
Σ' εκείνη την ομιλία, που διαφημίστηκε εντόνως στον τοπικό Τύπο μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο κ. Σαλμάς είχε καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ και είχε προβάλει το έργο της κυβέρνησης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας...


http://press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_85.html

http://press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_4212.html

1 σχόλιο:

jimank1hc είπε...

σύψη και δυσωδεία που λέει και ο κ.Παπαγιάννης...

από που να κρατηθεί κανείς σε αυτόν τον τόπο...

δεν υπάρχει οικοδόμημα και η ατμόσφαιρα ακατάλληλη για εκπνοές, αναπνοές...

καλημέρα!

καληνύχτα Ελλάδα...