Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Παραθέτουμε παρακάτω τις διαπιστώσεις του blog kostasxan.blogspot.com (http://kostasxan.blogspot.com/2009/07/blog-post_2766.html) και θέτουμε και εμείς ένα ερώτημα.

Πόσο ελεύθερη είναι η δικαιοσύνη σήμερα
για να επιτελέσει το από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ προβλεπόμενο έργο
της ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΝ
ΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;


Το kostasxan.blogspot.com γράφει:

Πρώτον: Όταν η εξουσία και η παραεξουσία των βιομηχανιών των ΜΜΕ πελεκίζει αδυσώπητα την αλήθεια και τους αδύναμους πολίτες κανενός δεν ιδρώνει το αυτί. Η μαζική παραποίηση και πλαστογράφηση των γεγονότων από τα ισχυρά συγκροτήματα των ΜΜΕ είναι «λειτουργία» της «ελευθερίας έκφρασης»!!!

Κάποιες, ωστόσο, μεμονωμένες φρασούλες, ή ένα παραπολιτικό από τα μικρά, αλλά ενοχλητικά έντυπα αμέσως βαπτίζεται ακρωτηριασμός της αλήθειας, συκοφαντικό και υβριστικό και σέρνεται στα δικαστήρια με το «ισχυρό» και άκρως εκδικητικό «όπλο» των αγωγών…

Όταν τα ισχυρά ΜΜΕ καρατομούν προσωπικότητες και τις διασύρουν κανιβαλικά κανένας δεν ενοχλείται από τους φωνακλάδες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Όταν όμως κάποιοι «ενοχλητικοί» τολμήσουν να αποκαλύψουν και να χαρακτηρίσουν μια συμπεριφορά των ανθρώπων της εξουσίας και της παραεξουσίας τότε «ξυπνούν» τα «ανθρώπινα δικαιώματα», οι αφορισμοί για εξύβριση και συκοφάντηση και φυσικά οι αγωγές…


Δεύτερον. Όταν αποκαλύπτονται συνεντεύξεις μαϊμούδες, κατασκευασμένα ρεπορτάζ και καραμπινάτοι, αστήρικτοι λιθοβολισμοί εναντίον ανθρώπων και υπολήψεων, ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας δεν «κουνιέται», παρά το γεγονός ότι εδώ το «έγκλημα» στρέφεται εναντίον της κοινωνίας ΣΥΝΟΛΙΚΑ και εξαπατά μαζικά.

Μπροστά σε αυτό το μαζικό «έγκλημα» της απάτης των μεγάλων συγκροτημάτων του Τύπου (που έφεραν τον Ερντογάν στην Αθήνα με λεπτομερειακά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, επίσης, «μαϊμού» με Μπαρόζο κ.α) ΟΥΔΕΙΣ συγκινήθηκε.

Τα όργανα της δικαιοσύνης βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια. Το ίδιο και οι ποικίλες «εστίες» των «προοδευτικών», καθώς και τα κόμματα που φλυαρούν για την «αλήθεια» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα».

Εξαπατούν προκλητικά και μαζικά τον λαό, τον κοροϊδεύουν ασύστολα, σπέρνουν το ψεύδος ξεδιάντροπα και η δικαιοσύνη, όπως και τα ποικίλα άλλα κατεστημένα κωφεύουν.


Τρίτον: Και ενώ σε αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα του ολοκληρωτισμού των ΜΜΕ κωφεύουν, απεργάζονται τεχνάσματα να φιμώσουν το διαδίκτυο και τις ενοχλητικές φωνές, προλειαίνοντας, θηριωδώς, ιδεολογικά το έδαφος για τη φίμωση. Ταυτόχρονα, εξαπολύουν κύματα διώξεων εναντίον ιστοχώρων, σπέρνουν μηνύσεις για πραγματικές και στοιχειοθετημένες αποκαλύψεις και μάλιστα βρικολακιάζοντας τα ιδιώνυμα περί κατασκοπείας.

Διαβάστε και εδώ... και για την προσπάθεια φίμωσης των blogs
Δεν υπάρχουν σχόλια: