Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φαίνεται ότι ο κ. Πρωθυπουργός πήρε το μήνυμα των εκλογών από την ανάποδη.


Από τον κ. Υπουργό Οικονομικών δεν περιμέναμε να πει κάτι διαφορετικό αφού και όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φαινόταν να χάνει τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, με διαφορά 7 ποσοστιαίων μονάδων, ήταν αδυσώπητα αμετανόητος , μη αντιλαμβανόμενος ότι ο ΛΑΟΣ διαμαρτύρεται κάτω από το βάρος των ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που χτυπούν κατά κύριο λόγο ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΚύριε Πρωθυπουργέ,


Φαίνεται ότι δεν πήρατε το ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ που σας έστειλε, με την αποχή ή την ψήφιση άλλων κομμάτων η βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ και έχετε εγκλωβιστεί σε ένα ονειρικό κόσμο που στήθηκε από τους ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ που σας περιβάλλουν.


ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΛΑΟΣ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΤΑΚΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ , ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΛΑΟΣ ΓΕΛΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΣΤΕ, ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ.


Αν νομίζετε λοιπόν ότι με έμμεσους φόρους, που είναι επαχθέστεροι για τα χαμηλότερα εισοδήματα, και με έκτακτα φορολογικά μέτρα θα αντιμετωπίσετε την βελτίωση της ζωής των πραγματικά εχόντων ανάγκη πολιτών, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.


Αν δεν μπορέσετε να βρείτε τρόπο να μαζέψετε τις σπατάλες της Δημόσιας Διοίκησης και των παμφάγων κρατικών οργανισμών.


Αν δεν μπορέσετε να ελέγξετε την φοροδιαφυγή από αυτούς ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, και δεν εννοούμε τους ψιλικατζήδες που ψάχνετε ΑΛΛΑ αυτούς που σας ξεφεύγουν με offshore εταιρείες, leasing κλπ.


ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.


ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ.


ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ


ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΕΣΤΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: