Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

ΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!!!!

Αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχαν ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ άνθρωποι να διαχειριστούν την κρίση.

Δεν σχολιάζουμε την κίνηση των αγροτών και την απόφασή τους να ανεβούν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν ακόμα και μπροστά στην Βουλή. Καλά κάνουν και διαμαρτύρονται.

Εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταπιώ και να χωνέψω είναι η παντελής επιπολαιότητα των ανευθυνοϋπεύθυνων που επέτρεψαν στους αγρότες να μπουν στα πλοία με όλα τα τρακτέρ και τα αγροτικά. Μα για το Θεό τους τι νόμιζαν; Νόμιζαν ότι οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα χωράφια τους για να έλθουν να κάνουν σιρκουί στο πάλαι ποτέ αεροδρόμιο του Ελληνικού ή μήπως θα κάνανε τουρισμό και επίδειξη αγροτικού μηχανολογικού εξοπλισμού στην Αθήνα;

Μα τόσο ανεγκέφαλοι είστε εσείς κύριοι των εμπλεκομένων υπουργείων;

Και κάτι για την Νέα Δημοκρατία; Αφού ξέρετε ότι η Κρήτη κατά πλειοψηφία δεν πρόσκειται στον χώρο σας και το αγροτικό κίνημα στην Κρήτη ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ τι περιμένατε; Να έλθουν να αγκαλιαστούν μαζί σας και να χορέψετε πεντοζάλι.

Και σεις κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Με τόσα εκατομμύρια που εισπράξατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση επί είκοσι ολόκληρα χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση τι πράξατε όλα αυτά τα χρόνια; Δηλαδή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τι πράξατε για την αλλαγή και βελτίωση των καλλιεργειών, για την εκπαίδευση των αγροτών, για την βελτίωση των ασφαλιστικών τους θεμάτων και για την αντιμετώπιση ένα σωρό προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αγρότες. Και το λέω αυτό γιατί σήμερα οι εκπρόσωποί σας στα κανάλια ξεσπάθωσαν και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ σε τέτοια ερωτήματα.

Σ’ αυτό τον τόπο η πολιτική υποκρισία περισσεύει. Η εντιμότητα και η προσήλωση στην λύση των καθημερινών και των χρονιζόντων προβλημάτων ΔΥΣΤΥΧΩΣ απουσιάζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: