Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Το blog αυτό, όπως θα έχετε παρατηρήσει, όχι μόνο παίρνει θέσεις στα διάφορα θέματα και διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του, αλλά σέβεται πάντοτε και αναρτά και τις αντίθετες απόψεις που διατυπώνονται πάνω σε θέματα που έχει σχολιάσει. Ο υπογράφων το παρόν θεωρεί ότι οφείλει πάντοτε να συνεχίζει να ερευνά τα θέματα, με τα οποία έχει ασχοληθεί και σεβόμενος τους αναγνώστες του και τις δημοκρατικές αρχές , να δίνει σε αυτούς την δυνατότητα να σχηματίζουν προσωπική άποψη, έχοντας ακούσει και τις δύο ή περισσότερες αντίθετες απόψεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ερευνώντας το θέμα που προέκυψε με την Ιερά Μονή Βατοπεδίου εντόπισε μια ανακοίνωση της Μονής με την οποία παρουσιάζονται στους πιστούς οι δικές της απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα. Θα σας συνιστούσαμε λοιπόν να διαβάσετε προσεκτικά το φυλλάδιο που εξέδωσε και το οποίο αναρτήθηκε στην παρακάτω ιστοσελίδα

http://vatopaidi.files.wordpress.com/2009/01/filladio-immb.pdf

1 σχόλιο:

Kavo Papas είπε...

Θα περίμενα κάτι πιο συγκεκριμένο ως δικαιολογία για τα πεπραγμένα «της Μονής». Βεβαίως, όπως επανειλημμένα τονίζεται, άλλο η Μονή και άλλο οι Μοναχοί. Και εκεί δεν βοηθούν οι οποιεσδήποτε δικαιολογίες. Είναι απορίας άξιον πώς οι τόσες αγαθοεργίες δημιουργούν τόσο μίσος ώστε η ζωή των πατέρων να βρίσκεται σε κίνδυνο και να χρειάζεται οι πατέρες να κυκλοφορούν με …σωματοφύλακες.!..
Πολύ βρομισιά αδερφέ μου.!.. Πάντως συμφωνώ ότι «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφιοίν μύθον ακούσεις» και συγχαίρω την ιστοσελίδα σας.