Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

"Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας πλανάται και πάλι πάνω από την χώρα μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεσ'η κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, η οποία συνιστά ευθεία βολή κατά της ομαλότητας. Από τις συνολικά 37 σφαίρες των δραστών τραυματίστηκε βαρύτατα ένας από τους τρεις αστυνομικούς που βρέθηκαν στο στόχαστρο, ο 21χρονος Διαμαντής Ματζούνης. Ο τρόπος και ο οπλισμός που χρησιμοποιήθηκε στο νέο τρομοκρατικό χτύπημα οδηγεί τις αστυνομικές αρχές στην εκτίμηση ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται η οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας", η οποία μάλιστα ανβαθμίζει τη δράση της. 6.1.2009


Το παραπάνω τραγικό γεγονός έφερε στην επιφάνεια την άλλη όψη του νομίσματος. Κάποιοι που θεωρούν και προβάλουν τους εαυτούς τους σαν Ρομπέν των Δασών και σαν εκφραστές της λαϊκής αγανάκτησης επιχείρησαν να δολοφονήσουν ένα εικοσάχρονο παλληκάρι που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ σαν αστυνομικός για να ζήσει.

Οι ανεγκέφαλοι λοιπόν αυτοί «κύριοι» με την κουκούλα δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να προβοκάρουν τον αγώνα των νέων παιδιών και των εργαζομένων που διαμαρτύρονται χωρίς μάσκες , χωρίς κουκούλες και με καθαρό πρόσωπο ενάντια στην ανυπαρξία ελπίδας για εργασία και για μια καλλίτερη και πιο ανθρώπινη ζωή. Το κακό όμως στην περίπτωση αυτή είναι ότι ο απλός κόσμος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αντέδρασαν στην δολοφονική απόπειρα όπως στην περίπτωση του άτυχου Αλέξη και το ερώτημα είναι ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Μήπως γιατί το θέμα "δεν πουλάει;;"

Το είπαμε σε παλαιότερα σχόλια και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝ ΕΙΔΗ ΒΕΝΤΕΤΑΣ.

Τι πέτυχε η απόπειρα αυτή; Πέτυχε τον διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό, την εμπλοκή των ξένων μυστικών υπηρεσιών (διότι η επανεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση μπορεί (!) να βλάψει τα συμφέροντά των χωρών τους), επέτρεψε την επανεμφάνιση κάποιων φασιστοειδών, που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν γλώσσα ενάντια σε όσους διαμαρτύρονται ενάντια στα στραβά και ανάποδα αυτού του τόπου και τελικά πέτυχε την καπηλεία και το προβοκάρισμα, όπως αναφέραμε παραπάνω, του αγώνα των εργαζομένων και των νέων μαθητών και φοιτητών.

Αν αυτοί που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον νεαρό αστυνομικό και επιτέθηκαν εναντίον άλλων είναι ικανοποιημένοι από τα «κατορθώματά» τους θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Ελληνικός Λαός δεν είναι και τους θεωρεί, για όλους τους παραπάνω λόγους, σαν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ του αγώνα του για ένα καλλίτερο μέλλον.

ΥΓ. Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές η κατάσταση της υγείας του άτυχου νέου φαίνεται ότι σταθεροποιείται. Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιείς στην οικογένειά του και στην εργασία του. Η Ελλάδα μας πριν μέρες θρήνησε ένα θύμα σίγουρα δεν αντέχει άλλα. ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: