-->

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

HIV KAI AIDS


Ένας γνωστός μου «Άγνωστος», σχολιαστής της προηγούμενης ανάρτησής μου για την τρομοκρατία, είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για την ύπαρξη της ιστοσελίδας www.hivwave.gr που αναφέρεται στο AIDS.

Της έριξα μια γρήγορη ματιά και συγκλονίστηκα. Είναι σίγουρο ότι επειδή είμαι και γονιός που έχω παιδιά στην εφηβεία και θεωρώ το AIDS σαν μια «ελεγχόμενη απειλή» που μπορεί να βρεθεί μπροστά τους, θα ξαναγυρίσω για να την μελετήσω με περίσσια προσοχή και περισσότερο επισταμένα.

Δεν είμαι γιατρός και οι γνώσεις μου γύρω από το AIDS είναι αυτές που έρχονται μέσα από όσα αναφέρουν οι ειδήσεις, τα περιοδικά και οι ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας και κατά συνέπεια δεν μπορώ να εκφέρω παραπέρα προσωπική μου άποψη για το θέμα αυτό.

Ο «αιρετικός» όμως φίλος, μου παρουσιάζει, παραπέμποντάς με στην αναφερόμενη ιστοσελίδα, μια άλλη πλευρά που αγγίζει τα όρια της συνωμοσιολογίας. Γι’ αυτό σκέφθηκα να σας προτρέψω και εγώ να επισκεφθείτε αυτή την σελίδα για μια πολύπλευρη ενημέρωση.

Το AIDS, τουλάχιστον στα μάτια μου αποτελεί μια απειλή που δεν μπορούμε ούτε να την αγνοήσουμε ούτε να την πάρουμε αψήφιστα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι κάτι μυρίζει βαριά (βρωμάει πολύ) σε αυτήν την ιστορία.

Ιστορικά στοιχεία:

Το 1984, τότε που έσκασε το πυροτέχνημα για το AIDS, μου έκανε εντύπωση το πόσος πολύς ντόρος γίνεται για μια στατιστικά ανύπαρκτη (1:1000000 θύματα) νέα ασθένεια.

Το 1986 έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο ιστορίας της ιατρικής γραμμένο από κάποιον Σέρβο ιστορικό της ιατρικής. (Το δάνεισα σε κάποιον φίλο στην Βιέννη και δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες).Εκεί πρωτοβρήκα τα πρώτα νεφελώδη στοιχεία περί του θέματος. Δύο πράγματα συνεκράτησα: Πρώτον ότι Η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση ανοσοκαταστολής είναι ο …Έρασμος γύρω στο 1500μχ. Δεύτερον ότι πολλοί θάνατοι από επιπλοκές ανοσοκαταστολής Κατεγράφοντο, και θα καταγράφονται πάντοτε χωρίς να έχουν σχέση με το AIDS. Το AIDS δεν είναι Ιατρικός όρος αλλά νομικός όρος που θεσπίσθηκε από τους αμερικάνους μετά την «ανακάλυψη» του HIV (Human Immunodeficiency Virus) και σημαίνει ότι δεν αρκεί να πεθάνει κανείς από επιπλοκές ανοσοκαταστολής για να θεωρηθεί θύμα του AIDS, χρειάζεται επί πλέον να είναι οροθετικός.

Κάπου το 1993 βρήκα πεταμένο στο πανέρι ευκαιριών κάποιου βιβλιοπωλείου το βιβλίο Rethinking AIDS του Robert Root Bernstein καθηγητού βιοχημείας (ή κάτι τέτοιο) που ξεσκέπαζε τον μύθο του AIDS. Έλεγε με τεκμηριωμένες αποδείξεις ότι ο ιός HIV δεν μεταδίδεται ούτε σεξουαλικά ούτε με «μολυσμένο» αίμα.

Πέρσι (Δεκέμβριο του 2007) παρουσίασα Έρπητα Ζωστήρα και ανησύχησα ότι είμαι ανοσοκατασταλτικός. Οι έρευνές μου στο Ιντερνετ περί ανοσοκαταστολής με έφεραν στην συναρπαστική ιστοσελίδα της Μαρίας Παπαγιαννιδη. Από εκεί γνώρισα την Μαρία και τον άντρα της (δεν κατάφερε να γίνει οροθετικός παρ όλη την σχέση του με την Μαρία), και συμμετέχω στο πάθος τους να διαφωτίσουν τον κόσμο για την μεγάλη φάρσα του HIV και του AIDS. Προτείνω την ιστοσελίδα της, σας ενδιαφέρει.!..

http://hivwave.gr/pages/index.php?Blogs

Συνυπογράφω μετά μανίας και αγανακτήσεως την παρακάτω επιστολή:

Ανοιχτή επιστολή προς την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS και προς το υπουργείο Υγείας

Προς τους
κκ. Π. Γαργαλιάνο-Κακολύρη, Πρόεδρο
και Μ.Κ. Λαζανά, Γραμματέα
καθώς και προς το υπουργείο Υγείας

23//11/2008

Αγαπητοί κύριοι,

Καθώς πλησιάζει η νέα Παγκόσμια Ημέρα κατά του \"AIDS\", και αφού δεν έλαβα καμία απάντηση στο ανάλογο αίτημά μου πέρυσι, σας καλώ εκ νέου μαζί με όσους συνυπογράφουν αυτή την επιστολή να μας παρουσιάσετε τις αποδείξεις της θεωρίας \"HIV\" ίσον \"AIDS\".

Να μας πείτε πού και πότε δημοσιεύτηκε η επιστημονική εργασία σύμφωνα με την οποία αποδείχθηκε η ύπαρξη του \"HIV\", και να μας παρουσιάσετε αυτή την εργασία προς έλεγχο. Επιπλέον, θα πρέπει να μας παρουσιάσετε την εργασία που αποδεικνύει την παθογόνο δράση του ιού \"ΗΙV\", ότι δηλαδή ο ιός \"HIV\" προκαλεί το \"AIDS\", επίσης προς έλεγχο.

Εν αναμονή της απάντησής σας,

Μαρία Παπαγιαννίδου

Συνυπογράφω την Επιστολή:

Εμμανουήλ (Μάνος) Καζακόπουλος
Άγιος Κήρυκος - Ικαρία
Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ
Τηλ: 22750-22479

Diavolakos είπε...

Γραφετε,γραφετε,ανιδεοι ολου του κοσμου.Εγω ομως ξερω ενα νεο ανθρωπο ενα εξαιρετο παιδι ,που πιστεψε αυτη την ΔΟΛΟΦΟΝΟ σταματησε τη θεραπεια του,κι τωρα ειναι με τους αγγελους.Κι αν αυτη ειναι 22 χρονια με aids αυτος ηταν 30.