Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ & Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Κατατέθηκε σήμερα στο Προεδρείο της Βουλής το πόρισμα για την υπόθεση του Βατοπεδίου. ΈΝΑ πόρισμα που όμως δεν διευκρινίζει, όπως θα περίμενε ο Ελληνικός Λαός, το τι έγινε , πως έγινε και ποίοι ευθύνονται.

Για άλλη μια φορά οι πολιτικοί μας, φορώντας τα μυωπικά γυαλιά του κομματισμού, είδαν το ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και την διακίνηση μαύρων (;;;) κεφαλαίων κάτω από το πρίσμα των κομματικών τους ωφελημάτων και κατέληξαν στην υποβολή, ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

Για άλλη μια φορά οι πολιτικοί απογοήτευσαν τον Ελληνικό Λαό γιατί δεν μπόρεσαν, μπαίνοντας στην συγκεκριμένη επιτροπή διερεύνησης του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ (γιατί σκάνδαλο είναι ότι προκαλεί και σκανδαλίζει το κοινωνικό αίσθημα), να αφήσουν έξω από την αίθουσα της επιτροπής την κομματική τους ταυτότητα, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να διερευνήσουν την υπόθεση και να αποδώσουν εύθηνες ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Γιατί σκάνδαλο υπάρχει και ευθύνες υπάρχουν. Αυτό όμως που πέτυχαν οι πολιτικοί μας με τον τρόπο που ενήργησαν ήταν να «αποδοθούν ευθύνες» απλά για να συνεχιστή το κομματικό τους παιγνίδι.

Τι πέτυχε η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε; ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - ότι έδωσε στην κομματική πελατεία και όχι στον Ελληνικό Λαό, την ικανοποίηση να περιχαρακωθεί γύρω από το πόρισμα του κόμματος της και να φωνασκεί κατά περίπτωση εις βάρος των άλλων κομμάτων.

Απορείτε ακόμα λοιπόν κ. βουλευτές γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους; !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: