Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

ΚΡΙΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Από το κύριο άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 7.12.2008
"ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ και αδικούνται οι πολίτες από ένα σύστημα, που τους χωρίζει σε αφελείς, κουτούς φορολο­γούμενους και σε έξυπνους φοροφυγάδες. Ενα σύστημα που συνεχώς μεταρρυθμίζεται και γίνεται χειρότερο. Ένα σύστημα αναξιόπιστο, το οποίο δεν εμπιστεύονται οι πο­λίτες, διότι ούτε η Πολιτεία τους εμπιστεύεται.

ΜΑΖΙ με τη θύελλα της οικονομικής κρίσης, που κατά τους ειδικούς θα έρθει με τον καινούργιο χρόνο, θα έρ­θουν και περίπου 3 εκατ. ειδοποιητήρια για την πληρω­μή του ειδικού τέλους ακινήτων, το οποίο κατά τη σοφή νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική ελαφρύνει τους με­γαλοϊδιοκτήτες και επιβαρύνει τις μεσαίες ιδιοκτησίες.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ λειτουργούν για τη διόγκωση της λαϊκής δυ­σφορίας, που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά η κυβέρνηση δείχνει αδυναμία να ερμηνεύσει το μήνυμα."
Και άν τα αναγραφόμενα στο παραπάνω σχόλιο δεν σας αρκούν διαβάστε και την άποψη του Ελληνικού λαού όπως παρουσιάζεται σε έρευνα της Public Issue για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής όπου το 75% των πολιτών δεν εμπιστεύονται τον υπουργό των οικονομικών και το 57% διαφωνεί με την επαναφορά των τεκμηρίων.
Καλημέρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: